پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۲۲:۰۸

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان کرمان:

وجود ۲۵ نیروگاه برق در کرمان/ تلاش می‌کنیم خاموشی نداشته باشیم

وجود ۲۵ نیروگاه برق در کرمان/ تلاش می‌کنیم خاموشی نداشته باشیم

کرمان- مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان با بیان اینکه به دنبال این هستیم که پیک بار تابستان امسال را با موفقیت بگذرانیم، گفت: تلاش می‌کنیم که تابستان امسال هیچ خانه‌ای دچار خاموشی نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان بعد از ظهر امروز در شورای هماهنگی و انسجام بخشی صنعت آب و برق استان کرمان، با اشاره به وجود ۲۵ نیروگاه کوچک و بزرگ در استان گفت: این نیروگاه‌ها در انواع مختلف با ظرفیت اسمی ۴ هزار و ۲۰۰ مگاوات از طریق ۸ هزار و ۹۰۰ کیلومتر خط و ۱۴۳ ایستگاه پست انتقال و فوق توزیع و همچنین ۵۵ هزار و ۳۷۰ کیلومتر شبکه توزیع با حداکثر نیاز مصرف ۳ هزار و ۳۱۳ مگاوات تأمین می‌شود.

حمیدرضا حبیبی با اشاره به وضعیت تولید، انتقال و مصرف برق در استان اظهار داشت: به منظور رفاه مردم و تأمین برق پایدار و مناسب جهت همه بخش‌های تمهیداتی از سوی وزارت نیرو اتخاذ شده که در حال پیگیری و اجرا هستیم.

او اظهار داشت: ۲۷ مشترک در بخش صنایع بزرگ استان وجود دارند که برنامه‌ها و سهمیه مدیریت بار آنها از سوی وزارت نیرو اعلام و ابلاغ شده است.

وی با بیان موضوع تلاش برای گذراندن موفقیت آمیز پیک بار تابستان امسال تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که تابستان امسال هیچ خانه‌ای در سطح استان دچار خاموشی برق نشود.

کد خبر 5810621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha